ZANGWORKSHOP

karaokeVoor een uniek vrijgezellenfeestje is deze ontzettend leuke workshop uiterst geschikt. Hierbij staan de bruid en bruidegom volop in de schijnwerpers. De tekst die je ter plekke maakt op de melodie van ‘Fire’ van The Pointer Sisters gaat natuurlijk over de twee geliefden. En natuurlijk krijgt de bruid een kleine solo waar ze helemaal los kan gaan! Op het huwelijksfeest kan de CD als verrassing aangeboden worden of zelfs live worden gezongen. Want je krijgt tevens een karaoke-versie mee! Nu met gratis video-opnames en upload naar youtube zodat je vrienden de workshop en het eindresultaat kunnen zien!

Zie hier voor meer info: www.vocalworkshop.nl

KLIK VOOR MEER INFORMATIE / BESTEL KLIK VOOR EEN VOORBEELD GEEF DIT KADO

BESTAAND LIED ZINGEN

Karaoke SingersJe hebt zelf een tekst gemaakt op een bestaand nummer. Dat kun jullie bij ons komen opnemen of we komen op een door jullie gekozen locatie. Samen met een zangcoach ga je het lied oefenen en opnemen. Je krijgt de mp3 afgemixt thuis gestuurd. Je krijgt er gratis een video-registratie bij voor op youtube!

KLIK VOOR MEER INFORMATIE / BESTEL KLIK VOOR EEN VOORBEELD GEEF DIT KADO

MUZIEKVIDEO

VIDEO BIJ EIGEN LIEDJullie vinden een bestaand lied fantastisch en hebben er zelf een tekst op gemaakt. En nu wil je er een knotsgekke video bij maken. Dat kan in onze green-screen studio. De mannen van muziekvideomaken filmen van verschillende kanten/angles zodat ze over verschillende beelden beschikken om er een leuke video van te maken. Duur: 1,5 uur. Prijs is inclusief ontvangst, video-opnames, gebruik apparatuur, editen en aflevering. Indoor met groenscreen.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE / BESTEL GEEF DIT KADO

TEKST LATEN SCHRIJVEN

Woman's Fingers on Digital Piano KeysJe wilt graag een eigen tekst op een bestaand lied schrijven maar je komt er niet uit? Laat onze tekstschrijvers dat voor je doen! Geef ons door om welk nummer het gaat en de inhoudelijke informatie en onze zij maken er een pakkende tekst van. Wil je iets speciaals? Laat Karin Bloemen je speciale tekst schrijven. En ze kan het ook voor je inzingen. Neem contact met ons op voor meer info.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE / BESTEL GEEF DIT KADO